به منظور کنترل بهتر پیشرفت بیماری، نارسایی کلیوی، بیماران نیاز به ایجاد تغییرات بزرگ در رژیم غذایی است. بیماران کلیوی متخصص با توجه به وضعیت نارسایی کلیوی، بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی خلاصه در رژیم غذایی باید توجه داشت که پنج مورد نیاز.
1 رژیم غذایی کمی پایین با پروتئین با کیفیت بالا. به این دلیل که توانایی کلیه برای دفع زباله های بیماران مبتلا به نارسایی کلیه را کاهش می دهد محصولات تجزیه پروتئین نمی تواند جدا شود، آن را در بدن تجمع می یابد، افزایش بار بر روی کلیه است. مقدار کمی از رژیم غذایی پر فیبر می تواند بار بر روی کلیه ها را کاهش دهد، به تاخیر توسعه نارسایی کلیه و نیاز به اضافه کردن پروتئین انسانی لازم است.
2. حفظ کم نمک و کم چربی است. نمک و چربی بیش از حد خواهد بار بر روی کلیه ها را افزایش می دهد، بنابراین بیماران مبتلا به نارسایی کلیه باید کم نمک رژیم غذایی کم چرب را حفظ کند. و در بیماران مبتلا به فشار خون شدید، ادم باید نمک و چربی را محدود کند.
3. فسفر کم و رژیم غذایی کلسیم بالا است. بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی و فسفر بالا و پدیده کم کلسیم، بنابراین به منظور کنترل بهتر بیماری، بیمار باید فسفر کم و رژیم غذایی کلسیم بالا، پیشگیری از استئودیستروفی کلیوی حفظ کند.
4، رژیم غذایی کم پتاسیم. بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه که اغلب توسط پتاسیم بالا همراه است و سطح پتاسیم بالا به راحتی می توانید به مرگ ناگهانی و آریتمی کلیوی، و برای خون بالا سطوح پتاسیم منجر در بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی لازم به شدت کنترل مصرف پتاسیم است، سعی کنید برای غذا خوردن یا محصولات حاوی پتاسیم بالا نمی خورند مثل موز.
5، کالری زیاد، ویتامین رژیم غذایی بالا است. گرمای انرژی اولیه بدن را برای حفظ عملکرد طبیعی است، آنها به طور عمده از پروتئین، چربی و هیدرات کربن، پروتئین و چربی می آیند، اما بیش از حد کند توانبخشی بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی کمک نمی کند، بنابراین بیماران باید غذاهای خاص غنی از کربوهیدرات ها و ویتامین ها می خورند.
:: برچسبها:
تغذیه,نارسایی کلیه ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0